Sjoa 1 tur

Sjoa 1 tur

8. Jun. 16:00 - 10. Jun. 18:00
Elvepadling

Beskrivelse:

Da er det duket for OSI sjoatur 1 . Håper det er mange som har anledning og lyst til å være med! Du kan kontakte ansvarlig, eller signup på facebook siden vår. Pris: 400 kr pr. person for to netter(betaling for opphold kun i cash!!!) Også kommer jo mat og bensin i tillegg. Dette er en felles tur med OEK og vi kommer til å padle sammen. De disponerer også en raft.

Info Bosted/Camp: Kruke Gård(som vanlig). Vi disponerer et felles kjøkken og stue, men frokost, middag lunch må ordnes med selv. Vi satser på felles grilling lørdag kveld. Romfordeling blir gjort ved ankomst. Vi trenger ikke ta med sengetøy, lakenpose eller liknende, da sengetøy er inkludert i prisen. Dette blir lagt på og tatt av for oss.(Dette på grunn av redsel for veggdyr) Før vi forlater Kruke må vi rydde og vaske opp etter oss.

Adresse: Øverbygdsvegen 1230 2676 Heidal (Ta inn til høyre ved Heidal kirke når man kommer fra Gudbrandsdalen)

Agenda: Fredag ettermiddag/kveld: Innlosjering , mingling og planlegging av padling/rafting lørdag. Lørdag: Frokost. Fordeling av grupper med etterfølgende padling. Felles grilling(ta med egen grill mat). Planlegging av padling/rafting søndag. Søndag: Frokost. Fordeling av grupper med etterfølgende padling. Hjemreise

Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.

Administratorer

Bjørn Arild Bakken

babsoft@gmail.com
Øverbygdsvegen 1230, 2676 HEIDAL