OSI elvepadling is a group of people kayaking outdoor in the nature, and of course in the rivers around Norway. Trips are arranged from beginner level to someone experienced level. Pool training all winter. Everyone are welcome to join us. Just to try. Make some new friends.

Join us kayaking

From April/May we are taking out the clubs kayaking and hit the rivers. From May to September/Oktober we arrange trips around Norway. Weekend trips goes typical to Trysil or Sjoa and arranged by one of our experienced kayakers.

There are also alot of kayaking festivals all over Norway during summer time. These festivals last for one week and have alot of arranged kayaking trips, events and partying.

Day trips are also arranged to rivers close by Oslo. Just call each other, follow facebook or look at events.

Som medlem av elvepadlegruppa i OSI får du følgende:

• Mulighet til videreutvikle deg som elvepadler med organisert og uorganisert opplæring gjennom klubbens instruktører og opplæringsprogram
  • Rett til bruk av klubbens utstyr
  • Rett til å delta på klubbens turer og andre arrangementer. Dermed bedrive en idrett og samtidig ta del i friluftsliv og et godt sosialt miljø
  • Rett til å delta på bassengtreningene på Domus Athletica
  • Rabatt på adgangskort på Domus Athletica, samt rabatt hos Strie Strømmer
  • Mottak av informasjon om elvepadling i Norge
  • Støtte av studentidrett
  • Et sunn sjel i et sunt legeme
Melde seg inn Medlemskap koster 500,- kr i året. (eller 250 per semester). Les om medlemskontingenten på OSIs nettsider her. Adgang til bassenget betales over skranken på Domus Athletica. Prisen er basert på at man betaler 75,- kroner for OSI sentralt og 175,- kroner i særavgift til elvepadlegruppa pr semester. Er man medlem av OSI, kan man også bli medlem i andre grupper ved å betale særavgift til disse.  Padleaktivitet Bruk disse sidene for å komme deg ut på elva:
  • Padlekalenderen viser klubbens planlagte arrangementer.
  • Padlepraten kan brukes til å planlegge turer, stille spørsmål, diskutere osv.
Steder De viktigste treffstedene for elvepadlegruppa: